Wij leveren

Uitvoerders / supervisors
De uitvoerder/supervisor is de aangewezen persoon die uw werkzaamheden op de bouw tot in de puntjes kan begeleiden. Taken die hieronder vallen zijn:

  • het aansturen van meerdere montageploegen
  • transportplanning voor de bouwplaats
  • het volledige overzicht houden, etc.

Voorman / monteur
Onze voorman is ter plaatse verantwoordelijk voor de montageploeg. Door ter plekke aan te sturen en mee te werken, zorgt onze collega ervoor dat het werk goed wordt afgeleverd. Hij of zij maakt de planning, denkt mee over verbeteringen en bewaakt de voortgang.

Naast de voorman bieden we u ook de mogelijkheid om een monteur in te huren. Uiteraard verzorgen wij hierbij graag de complete uitrusting. Al onze mensen hebben de juiste certificering.

Lassers
Voor ijzersterk laswerk beschikken wij ook over een enthousiast team van lassers (las certificaten 135/136-135/138-141). Zij kunnen u ondersteunen met diverse werkzaamheden op locatie of ter aanvulling op uw productieproces.

Samenstellers Werkplaats
Wij beschikken ook over samenstellers voor op de werkplaats. Zij houden zich bezig met slijpen , hechten ,autogeen snijden en branden etc aan secties en diverse werkstukken/ staalconstructies.

Sandwichpaneel Monteurs
Tevens beschikken wij ook over een aantal teams Sandwichpaneel Monteurs. Zij kunnen door een duurzaam bouwmateriaal daken en gevels isoleren en bekleden. Sandwichpaneel bestaat uit twee stalen of aluminium panelen met daartussen een laag isolerend matriaal. Het paneel dankt zijn naam aan de manier van ontwikkelen; de twee buitenpanelen ‘sandwichen’ de laag met isolerend materiaal.

Pijpfitters
Ook beschikken wij over een aantal teams Pijpfitters. Zij houden zich bezig met de assemblage , installatie en reparatie van verschillende soorten pijpen , pijpleidingen en leidingsystemen.

Betontimmermannen
Voor al u bekistingen ben u ook aan het juiste adres bij ons. Onze Betontimmermannen fabriceren van alle typen en soorten bekistingen volgens de werktekeningen. Een bekisting is een mal , doorgaans gemaakt van Staal , kunststof of hout, waarin beton wordt gestort voor het gieten van funderingen en constructies van gebouwen.